Een jaar later

Wat ontzettend stom en vooral ook ontzettend zonde. Je eigen domein en er gewoon niks mee doen.

Waarom? Geen idee. Een soort van blog-dipje denk ik. Nieuwe baan(functie), die toch zwaarder is dan uiteindelijk verwacht. Maar ik mis het. Ik moet wat met mijn website gaan doen. Daar is in februari ook mijn powerbook voor gekocht. Zodat ik het zou oppakken.

Ben er alleen niet over uit of ik opnieuw ga beginnen of de draad oppakken waar ik ben gebleven na 1 jaar. Wat een beetje lastig is. Er zullen dan minder foto’s zijn aangezien er een paar maand geleden een vrachtwagen over mijn spiegelreflex is gereden met nieuwe lens.

Maar ook daar moet ik nog een nieuwe voor gaan uitzoeken, het is alleen zo lastig (veel keuze!).

 

Goed. Ik ben er nog. Ik woon nog steeds samen met Mathijs. De hondjes doen het ook goed. Het leven gaat lekker, nu alleen de website nog. Hoe is het met jullie?

4 reacties op “Een jaar later”

  1. Hey je leeft nog haha. Welcome back! Hier is alles goed :D blij te lezen dat dat bij jou ook zo is. xxx


  2. Welkom terug!


  3. Welkom terug, fijn om te horen dat alles goed gaat met jullie! Jammer van je camera zeg :( vandaar dat ik geen fotos meer zag van je lieve hondjes op flickr.


  4. Hier alles prima! Lekker vakantie en wat fijn dat je weer terug bent, ik heb je gemist!

    liefs, Es


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »