Vakantie #1

Zo daar ging mijn belofte om meer de bloggen in de vakantie.

Morgen moet ik weer aan de slag, na 3,5 week lekker niks met werk te maken hebben gehad.

 

Week 1 van de vakantie hebben we niet super veel gedaan. Het was een uitrust week.

Op maandag eventjes naar Groningen geweest. Mathijs moest nog even naar school voor het regelen van de verdediging van zijn scriptie de week erop. Prima hoor. Ik heb mij wel vermaakt in het centrum. De zon scheen heerlijk, er zit een Sephora en een Zara. De buit was niet groot  maar ik had eigenlijk ook niks nodig. 2 lakjes van OPI (Tickle my french-y, jade is the new black), 2 basic shirts van de Zara (zand en dk. blauw).

Maar daarna hebben wij/ik, (Mathijs liep vooral gewoon mee: “uhuh, ja leuk jen”) de Ikea geplunderd.  Dus na een lading geurkaarsen en dingen die ik allemaal wou hebben (maar stiekem geen plek voor weet) weer terug naar Zwolle.

 

Di t/m vr, weinig gedaan. Veel het bos in geweest, park gehangen, markt op geweest, uitgebreid koken.

 

Op de zaterdag zijn we naar Den Helder geweest voor de opendag op marine (??) schepen. Mijn paps wou daar graag naartoe en ik wou wel graag eventjes naar de zee. Na veel wikken en wegen toch maar Django thuis gelaten. Django heeft het niet zo naar zijn zin op drukke plaatsen en heeft een hekel aan water/zwemmen. Lizzie daarin tegen wel en die ging dan ook helemaal los aan zee.

Toen we thuis kwamen nog heerlijk ge-BBQ’t. Of naja ik zat alweer vol van het stokbrood toen het vlees klaar was, oeps..

 

Op zondag extreem weinig gedaan. Het vlees van de dag ervoor dat over was op de BBQ en gewoon lekker door eten ;)

 

Op mijn flickr staan nog wat meer foto’s van Den Helder dan alleen die veer van hier boven.

 

3 reacties op “Vakantie #1”

  1. Klinkt als een leuke week! =D
    Fijne zaterdag alvast!

    liefs x


  2. ” Dus na een lading geurkaarsen en dingen die ik allemaal wou hebben (maar stiekem geen plek voor weet) weer terug naar Zwolle.”

    Dit klinkt zoo bekend hahaha… Lekker hoor zo’n vakantie!


  3. Veel plezier


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »