Samen winkelen.

 

Ja, vanmiddag eventjes naar Tuinland geweest met Lizzie. Ze is dan ook zo braaf. Zodra ze de kar ziet gaat ze al zo klaar zitten dat ze de pootjes op mijn arm legt en ik haar zo het karretje in kan tillen.

 

Mathijs wou nog graag extra plantjes voor in de voortuin (dat is zijn ding) en ik wou nog graag een plant voor in de woonkamer. Dat is een witte hortensia geworden met roze binnen in. Haha wat een uitleg, ja ik heb ook zo’n verstand van planten ;)

Natuurlijk is het daar niet bij gebleven. Ook nog geurzakjes gekocht en een flexilijn voor Django. Tot grote spijt heb ik die nodig bij hem. Hij heeft de neiging om bij mij weg te lopen en ook gewoon niet meer terug te komen. Bij Mathijs luistert hij gewoon goed. Maar bij mij?

Dus met deze lijn kunnen wij nog gewoon aan de wandel blijven en heeft hij meer bewegingsruimte buiten.

Heel stom, want ik ben toch wel pack-leader zoals cesar milan het zou zeggen ;)

 

De laatste tijd heb ik trouwens weinig van mij laten horen, of eigenlijk gewoon niets. Mijn knieën spelen weer op, waardoor achter de computer zitten en de trap ernaar toe oplopen gewoon pijn doet. Plus dat ik ook niks spannend heb mee gemaakt.

Nog één maand en dan heb ik eindelijk 3 weken vrij. Daar leef ik naar toe en heb ik ook echt nodig.

5 reacties op “Samen winkelen.”

  1. Ahhh so cute! Echt lieve foto!


  2. Lizzie lijkt echt zoveel op Xandor!! Als wij naar de Intratuin gaan en hij ziet t karretje al weet hij ook al wat er aan de hand is en dan blijft ie ook gewoon netjes stil zitten tot ie er weer uit mag, en al die aandacht vind ie prachtig!

    Enne mooie hortensia hoor, I love pink! <3


  3. Mooie planten hebben jullie gekocht


  4. Lief hondje :D . Mijn 2 oudste hondjes luisteren ook amper naar mij dat vind ik soms wel zo irritant haha. Leuke plantjes hebben jullie gekocht.


  5. Ik zie de hortensia op de foto geloof ik ;) mooi! En zo lief winkelen met je hondje <3


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »