Van mij!

Jaaaaaaaa, de computer is eindelijk weer van mij!

Al weken is die bezet door Mathijs. Hij moest bezig voor zijn afstuderen en was dagenlang bezig erachter. En als die eindelijk uit zijn hol kroop(lees: computerkamer), dan had hij eindelijk eens een beetje tijd voor mij. Wat weer inhoud dat ik het niet kon maken met: “Schat, nu ga ik er even achter hoor!”.

 

Ondertussen ben ik naar de voorstelling van Bert Visscher geweest, die écht heel erg goed was. En zodra die bij jou in het theater is raad ik je echt aan kaartjes te kopen. Als je tenminste van (een beetje) grove humor houd.

Heb ik de nieuwste Pirates of the Carribean gezien in 3d. Waarvan ik zeg, verspil je geld er niet aan. Als je al het 3d wegdenkt is het een waardeloze film.

De nieuwste Xmen film gezien. Waarvan ik nu wel zeg: verspil je geld eraan. Staat de nieuwste Harry Potter en Twilight natuurlijk op mijn verlanglijstje en moet ik misschien maar eens gaan nadenken over een bioscoop abonnement ;)

Ook ben ik (wij) naar een seminar geweest over internet marketing van internetgoeroe Eelco de boer, wat vooral iets voor Mathijs was en voor mij een goed excuus om eventjes te shoppen in Amsterdam. Want een grote tegenvaller was (op een nieuwe bronzer van MAC na ;) ). Het seminar was interessant, maar echt wakker schuddend kon ik het niet noemen (voor mij dan).

 

Zo heb ik nog heel spannend een röntgen foto mogen laten maken voor(over?) mijn voet. Er steeds iets uit en het leek mij niet dat dat zo hoort. Vooral nu het doorgaat mijn knie en heup in. Ben net een oud wief dat ‘s avonds de trap nauwelijks opkomt ;) Van de week even bellen over de uitslag ervan.

 

En natuurlijk heb ik mijn tijd volgemaakt met nutteloze dingen. Bijna heel seizoen 2 gekeken van the vampire diaries (je moet toch iets?), uit verveling geshopt (nieuwe sandalen, bloemetjes broeken, bloemetjes vestje..) en zo’n 10 boeken verder.

Wat tegenwoordig lekker snel gaat op mijn nieuwe e-reader, die trouwens nauwelijks onderdoet voor de Ipad (vind ik). Behalve dat die de helft kleiner is en een heel stuk goedkoper. Niet dat ik niet gek ben van de Ipad hoor, maar ik vind hem uit principe te duur. Iets erbij en je hebt er een mooie laptop van apple.

 

En natuurlijk niet te vergeten is Lizzie 2 jaar oud geworden. 21 was het zover en is mijn kleine meid een stukje minder klein geworden. Helaas moest ik die zaterdag werken. Maar dat houd niet in dat ze niet goed is verwent. Met een lekker bot, een nieuw waterspeeltje en haar lievelings kostje: rijst met gekookte kip ;)

Ook moet ik helaas vertellen dat wij gezakt zijn voor onze cursus. We hebben een 6,6 gehaald terwijl je minimaal een 7 moet hebben.

Nu zal iedereen altijd schreeuwen dat het niet eerlijk was etc. maar in mijn geval was het ook niet eerlijk. We zouden om 8 uur examen hebben, dat werd uiteindelijk 10 voor 9. Op een compleet onbekend veld met natuurlijk allemaal nieuwe geurtjes, iets wat ook nooit gebeurd. Maar wat mij het meest steekt is dat Lizzie bij een bepaalde oefening ging zitten ipv. liggen, waar je normaliteit daar een halve punt aftrek voor krijgt heb ik niks gekregen. Maar okay dat had ik kunnen hebben. Áls ik ze examinator niet over de andere cursist had horen zeggen: “het zou zonde zijn als ze op deze oefening zakt omdat de hond hem niet doet”. Dezelfde oefening die wij deden, waarbij Lizzie ging zitten deed deze hond niks! Maar nee het zou zonde zijn als die hond erop ging zakken. EN WIJ DAN?!

Na een uur later was ik erdoor heen. Ik was er klaar mee en boos dat ik was gezakt. Ze deed het zo goed! Mijn lerares snapte er ook maar weinig van, maar kan ik niks tegenin brengen.

Bij thuiskomst een reep chocolade gegeten en aankomende september zijn we er gewoon weer bij. Wij gaan dat diploma halen, ik weet dat ze het kan!

 

Maar binnenkort meer. Ik heb dingen in mijn hoofd maar weet nog niet hoe en of ik ze ga neertypen.

2 reacties op “Van mij!”

  1. welcome backkkkk! Ik miste je al haha. Ben benieuwd wat er uit die foto komt, want dat lijkt me heel vervelend. Xman staat ook op mijn verlanglijstje, is z’n geld dus waard begrijp ik? ;)


  2. Ik heb ook een pathé Unlimited kaart en ik kan je zeggen DOEN! Het is maar 18,- in de maand en je gaat echt veel makkelijker naar de bios. En ook 2x dezelfde film is gewoon prima en na 2x heb je het geld er al uit!!

    En Twilight he…. nog 5 maanden en 4 dagen….. =D


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »