Nieuwe sneakers..


Vans Lo pro in Luipaard print.

 

Nu neem ik eigenlijk nooit de tijd om de nieuwe dingen die  ik koop op de foto te zetten. Maar mijn nieuwe vans moest ik toch echt even laten zien. Normaal houd ik helemaal niet van die dieren printjes, maar zo voor naar het werk vind ik ze echt geweldig. Daar loop ik toch alleen maar in een spijkerbroek met een zwart werkshirt erboven. Ik vond dat dat wel spannender kon.

Maar heel stiekem heb ik ze ook aan als ik niet aan het werk ben hoor ;)

 

En ja ik weet het, heel Nederland loopt op Vans. Het is helemaal hip&happening. Nu heb ik ze niet omdat ze hip zijn, maar ik sinds mijn eerste paar gewoon om ben. Maar dan wel alleen voor in het voorjaar.

Ik weet nog wel toen ik mijn eerste paar kocht. Suikerspin-roze en dan het model zonder veters, wat is dat alweer lang geleden zeg. Dat paste namelijk zo goed bij het (ahûm) imago dat ik toen “rockte”.

5 reacties op “Nieuwe sneakers..”

  1. rawwwrrr hahaha schoentjes is leuk!


  2. Waauuwww wat een gave sneakers :D


  3. Wauw die zijn gaaf!
    Madelon´s last blog post ..Winnen! Sleek Blush ‘Flushed’ en Blue Heaven Kohl Stick!


  4. ze zien er zeer leuk uit :) Is een keer wat anders


  5. Ze zien er leuk uit! =) Lekker zomers!
    Esmeralda´s last blog post ..Druk weekje


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »