1 april, Mathijs jarig!

 

Mathijs is vandaag jarig. 26 jaar alweer, zo dichtbij de 30. Vind hij zelf ook zo leuk (kuch, kuch).

Sinds januari loop ik al aan zijn hoofd te zeuren wat hij nou voor zijn verjaardag wil. Ja ik moet altijd al zo vroeg beginnen. En tuurlijk meneer wist niks te verzinnen.

Dus heb ik dat maar voor hem gedaan. Misschien wel een cadeau waar wij allebeide wat aan hebben. Een portable externe hardeschijf (1tb van HP) met natuurlijk een beschermtasje voor als hij hem laat vallen :P

 

Ik weet dat ik de afgelopen tijd weinig of eigenlijk niks van mij heb laten horen, maar ben erg druk geweest met niet zulke spannende dingen. Maar ik begin meer tijd over te houden en heb weer een boel foto’s van de honden, dus verwacht die binnenkort maar te zien ;)

6 reacties op “1 april, Mathijs jarig!”

  1. Gefeliciteerd met Mathijs!!


  2. Gefeliciteerd!! =) Enne… tis geen grapje toch? =P
    Esmeralda´s last blog post ..Filmreview- Remember Me


  3. Gefeliciteerd!!


  4. Gefeliciteerd! :)


  5. Gefeliciteerd MAthijs
    Dhini´s last blog post ..Review – Liz Early “Skin Tonic &amp Repair Moisturiser”


  6. Nog Gefeliciteerd! Ja moeilijk he om iets te verzinnen voor de mannen. Mijn man weet ook nooit wat ;) .


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »