Wintercircus in Carré

Zo hoog! En dat voor iemand met hoogtevrees.

Afgelopen zondag zijn wij naar het winter circus in Carré geweest. Mathijs had via zijn werk gratis kaartjes gekregen, daar was iets fout gegaan. Dus toen kregen we nieuwe kaartjes, helaar niet zulke goede plaatsen als we eigenlijk hadden. Maar ach je mag niet klagen over iets wat je krijgt toch?

 

Nu kan ik dingen gaan vertellen over wat ik heb gezien. Een ping pong ballen act, het slangenmeisje of misschien die groep uit het chinese staatscircus? Maar omdat ik geen foto’s mocht maken tijdens de voorstelling is het allemaal moeilijk uit te leggen. In ieder geval waren het de 20 beste acts uit de hele wereld, ze hadden allemaal wel één of andere prijs gewonnen.

Maar dat maakt mij niet uit, ik vermaak mij prima in het circus. Of ze nu wel ook geen prijzen hebben gewonnen ;)

 

Nu neemt dat natuurlijk maar de helft van de middag in. Dus wat zal je dan toch moeten doen in Amsterdam met nog wat tijd over? Nee je gaat dan niet terug naar huis.

Nee ik loop de bijenkorf in, naar MAC (natuurlijk). Waar ik mij redelijk heb in gehouden. Een nieuwe foundation (die moest ik toch nog hebben, heus!), een tinted lipconditioner (uit de cham pale collectie <3 ) en opweg naar de kassa zag ik toch nog zo’n mooie blush. Die moest gewoon mee ;)

 

Voor Mathijs hadden we nog snel even een nieuw jasje uitgezocht zodat hij sjiek naar de begravenis kon aangezien iedereen ineens in 3-delig pak ging.

7 reacties op “Wintercircus in Carré”

 1. Jeeej dat is wel erg hoog ja 8-) kon je het allemaal wel goed zien/volgen?!


 2. Ondanks je hoogtevrees heb je het toch aangedurfd om daar te zitten, pluim voor jou! :)

  Het circus lijkt mij ook leuk, alleen ik hou mijn hart altijd vast als ze iets engs doen :blabla:
  Brigitte´s last blog post ..Winactie The Hours!


 3. @Ann:
  Ja gelukkig heb ik voor veraf erg goede ogen. Zodra iets dichtbij is word het vaak wat moeilijker ;)


 4. Wat echt hoog plaatszitten
  Ben benieuwd naar je MAC aankopen
  Dhini´s last blog post ..Djess 42 weeks &amp Mariska jarig


 5. Wat fijn dat het leuk is geweest!
  Enne volgende keer ff bellen hé als je in Adam bent!

  xx
  Esmeralda´s last blog post ..3-5 jaar gevangenisstraf


 6. Wat leuk zo’n circus, daar ben ik al lang niet geweest! Ben benieuwd naar wat je hebt gekocht, ga je dat aan ons laten zien? :D
  Jorien´s last blog post ..Review- HoneyCat ‘Rub My Tummy Milk &amp Honey’ Body Cream


 7. @Jorien:
  Haha hebben jullie daar behoefte aan? Normaal ben ik niet zo van mijn beauty-aankoopjes laten zien, maar misschien ;)


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »