MAC aankoopjes

Nou hier komtie dan. Mijn eerste beautylogje van mijn spulletjes die ik afgelopen zondag in Amsterdam bij MAC heb gekocht.

Het is niet veel maar ach laat ik het ook eens proberen, zoveel bloggers doen het al dus waarom ik niet? Haha verwacht nu niet elke week  een beauty gerelateerd bericht. Want hoe leuk ik make-up ook vind om over te lezen, erover schrijven ben ik niet zo goed in.

 

Maar goed terug naar het begin, wat heb ik gekocht?

Een studio fix foundation in NC15. Voor mij de perfecte foundation. Goed opbouwbaar naar een medium dekking, indien nodig. Blijft gerust de hele dag zitten mits je hem fixeerd met een poeder. Ja ook in de hittegolf van afgelopen zomer liet deze foundation mij niet in de steek. Want onder die felle lampen op werk moet ik zelfs in de zomer nog foundation op.

Zowiezo is het altijd lastig een lichte foundation te vinden met een gele ondertoon, dus ben blij dat MAC ze heeft voor een toch nog “redelijk” betaalbare prijs.

 

Een TLC in Calm Mode (+lavendel) uit de nieuwe Cham Pale collectie. Nu heb ik geprobeerd swatches ervan te maken. Maar hij is niet zichtbaar op mijn lichte huid. Het is gewoon een fijne lippenbalsem met een lichte tint die je eigen kleur net iets meer nude maakt. Ik ben van deze meer fan dan petting pink of gentle coral, vooral de laatst genoemde is heftig. Veel mensen vinden de geur van Calm Mode vies, maar zelf vind ik die lavendel&vanille geur wel lekker :)

En ik heb een nieuwe blush gekocht. Die kon ik niet laten liggen toen ik na de kassa liep. Ik heb een zwak voor koraal kleurige blushes en toen ik zag dat hier een gouden shimmer in zat, moest ze echt mee. Nou ja shimmer, Style valt onder de frost blushes. Op mijn huid is het erg goed zichtbaar en moet dan ook oppassen met aanbrengen. Ik betwijfel wel of je haar op elke huidskleur gaat zien.

Zelf mag ik dan een NC15 zijn, maar in de winter moet ik die mengen met dagcréme want dan is zelfs die kleur te donker voor mij. Dus voor dames met een donkerdere huidskleur zal het een goede highlight zijn.

 

Nou ik zal nu maar stoppen. Want alles is er nu wel zo’n beetje over vertelt. Ik heb nog getwijfeld of ik er een fullface in moest zetten, want ja die zie je toch altijd op beautyblogs? Toen bedacht ik mij dat ik mijn hoofd liever niet zo groot pronk op mijn website. Die plekjes zijn voornamelijk gereserveerd voor de hondjes ;)

7 reacties op “MAC aankoopjes”

 1. Ziet er mooi en leuk uit!


 2. Mooie foto’s! En leuk om te zien wat je gekocht hebt :D
  Jorien´s last blog post ..Review- HoneyCat ‘Rub My Tummy Milk &amp Honey’ Body Cream


 3. Nice buys! Ben gek op MAC, ben alleen wel erg gaan minderen met kopen want na 60 eyeshadows en pigments merkte ik pas dat ik niet alles gebruik :/
  Noelle´s last blog post ..What home feels like


 4. Mooie foto’s hoor!
  En ik ben wel ns benieuwd naar jouw full face hahaha! :D

  liefs xx
  Esmeralda´s last blog post ..Beveiligd- Lawyer to be


 5. Geen full face foto maakt het juist wat anders :).
  En leuke aankopen :).
  Ineke´s last blog post ..Nerdalarm- Twitteren vanuit OS X terminal!!


 6. Heel mooie blush, fijn dat je zo blij bent met je MAC-aankoopjes! ^_^


 7. Echt mooi blush
  Dhini´s last blog post ..Filmpje – Dhins jassen


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »