Vooruit dan maar..

 

Na mijn ziekenhuis bezoek was ik een beetje down (nog bedankt voor jullie begripvolle en lieve reacties). En er is één ding buiten Mathijs en de honden dat mij altijd vrolijk maakt.

Shoppen! En dan het liefst schoenen.

 

Dus ik met mijn zusje op pad. En toen stonden ze daar bij Sacha. Deze mooie veterlaarsjes met spekzool, laarsjes waarop ik ook nog zou kunnen werken. Wel duurder dan ik in gedachten had. Hoe kon ik deze beauties dan laten staan?

Vooruit dan maar, jullie mogen met mij mee naar huis…

 

Ik kreeg trouwens de vraag van iemand via de mail of ik al mijn geld uitgeef aan schoenen. Dus ja laat ik hier ook maar antwoorden, want ik heb inderdaad (te) veel schoenen gekocht de laatste tijd.

 

Maar nee, niet al mijn geld gaat er naar toe. Er gaat ook veel naar kleding ;)

Haha nee. Maar doordat ik bij The Sting werk en 40% korting krijg, koop ik het meeste van mijn kleding daar. Ook ben ik iemand die snel erg basic gekleed is (lees: shirtje, vestje, jeans/legging) en dat probeer ik vaak met schoenen wat spannender te maken. Dus dankzij mijn 40% korting houd ik meer geld over om af en toe (ahûm) eens een leuk paar te kopen.

En ja ik plaats ook eigenlijk nooit als iets nieuws koop kwa kleding. Simpel genoeg omdat ik nooit veel tegelijkertijd koop en een heel artikel over één shirtje schrijven vind ik zelf niet zo leuk. Want hoe spannend is het om te weten dat ik een legging of een zwart basic shirt heb gekocht?

 

5 reacties op “Vooruit dan maar..”

 1. Leuke schoentjes :D . Weet je wat me opvalt in de winkels… Het is net alsof ik oude schoenen van mijn moeder zie :P die “oude” modellen komen helemaal terug! Mag ik je ww van je vorige post?
  Amanda´s last blog post ..Kleine clown


 2. Hele leuke schoentjes! Je krijg trouwens wel veel korting zeg! Meeste winkels is volgens mij altijd 20% 8-)


 3. Wat een leuke schoenen zeg, vind ze echt gaaf :D
  Jorien´s last blog post ..Ons weekend


 4. Dat is leuk schoenen.
  Leuk die korting..daar ben ik gek op :D
  Dhini´s last blog post ..Nail Art Kit van Pupa


 5. Ik vind ze leuk, zou ze zelf ook kopen :)


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »