Wijthmenerplas

Één van de mooiste plekken die je rondom Zwolle kan vinden, de Wijthmenerplas richtig Wijthmen. Dan niet zozeer in het “zwemseizoen” want dat is het verboden voor honden, maar daarnaast kun je er zo mooi lopen en (soms) prachtige foto’s maken.

 

Zo dus ook vanmiddag. Eindelijk weer eens met mijn spiegelreflex aan de gang geweest. Normaal ben ik van de super kleurrijke foto’s, dit keer heb ik ze iets (veel) donkerder dan normaal genomen en ja ik heb al zo’n tijd meer geen foto’s geplaatst dus dacht laat ik dat nu eens doen.

 

Nog een fijne zondag(avond)!

4 reacties op “Wijthmenerplas”

 1. Ik vind Lizzie toch zo’n lekker ding hé, wat heb je weer eenmooie kopfoto! :D

  En mooie foto van de plas, Xandor houdt er niet van om in het water te spelen tot groot genoegen van mijn mam :P

  liefs!
  Esmeralda´s last blog post ..Glee – 4 Je favoriete solo


 2. Oh wauw, wat een prachtige foto! Ik weet van mijn ouders dat ze daar vroeger veel tijd doorbrachten (toen ze nog in Zwolle woonden)
  Jorien´s last blog post ..Lush Shoplog!


 3. Echt prachtig foto
  De header is echt mooi
  Dhini´s last blog post ..Review &amp Swatches – Trind Caring Color CC118- CC134- CC135


 4. Wat cute .. je kopfoto :D

  Supermooie foto heb je gemaakt.. lijkt me ook heerlijk om daar te lopen met je hondjes :)

  OT: voor mij is een boek ook onvervangbaar hoor :)… wil uiteindelijk lekker een boekenkast van muur tot muur… vloer tot plafond helemaal vol met boeken :).. maar dit is wel erg handig (A)


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »