Shoppen met Lizzie

Eindelijk was het zo ver. Lizzie’s nieuwe dekje was binnen, na een paar weken besteltijd.

Want ja het is tegenwoordig heel lastig een fatsoenlijk dekje van fleece te vinden tussen alle trouwjurken, basjassen en honkbaljassen voor honden. Maar mijn vaste hondenkleding winkel kon wel wat voor mij bestellen, het zou alleen wel wat langer duren maar ja dan zou ik wel precies hebben wat ik wou.

Want ja ik ben natuurlijk een hele lastige klant als ik vertel dat ik geen roze glitterend glimmend jasje met stippen en capuchon wil. Maar het liefst gewoon bruin, donkerblauw, donkergrijs, zwart of als het echt niet kon mocht het dan nog rood zijn.

Ook moest ze nog een nieuw tuigje hebben voor in haar fietsmand, de oude is te krap als je d’r jas aan moet. En ja toen kon ik de donkere roze heel stiekem toch niet laten liggen. Ook nog even het BEWARE king charles spaniel bordje mee genomen. Mathijs loopt al 2 jaar te zeuren dat hij nooit een leuk “Ik waak hier”-bord kan vinden.

 

Nu heeft Lizzie een heerlijk warme donkerbruine fleece-jas voor in de herfst. Zo hoeft ze niet meer te miepen als ze ‘s ochtend uit moet of in de kou op cursus. Want ja het is een echt prinsesje, mevrouw wil nu niet meer naar buiten zonder jas. Dat is koud!

5 reacties op “Shoppen met Lizzie”

 1. Ooh wat een scheetje met dat jasje aan! :D
  Xandor is wel een prinsje maar hij heeft het nooit koud gelukkig. Dat beware bord is ook gaaf!! :D

  liefs xx
  Esmeralda´s last blog post ..Theeleuten


 2. Wat leuk dat jasje!!
  Madelon´s last blog post ..De nieuwe troon


 3. Grappig met die jasje
  Dhini´s last blog post ..Djess 32 weeks Filmpje


 4. haha echt heel schattig!
  suus´s last blog post ..Dj vu Esther Verhoef


 5. Lizzy is echt leuk! Ik wil ook al heel lang een dekje voor mijn/ons hondje (naja, bij mijn ouders woont ze haha) maar mijn vader ziet ‘t niet zo zitten… too bad!
  Jorien´s last blog post ..Mist City Spa in Tilburg


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »