Nieuwe laarzen #2

Deel #2 van mijn nieuwe laarzen. Ja ik heb schandalig veel geld uitgegeven de afgelopen tijd. Maar nu hoop ik voor de winter wel compleet klaar te zijn. Alhoewel, een paar mooie enkellaarsjes zouden niet verkeerd zijn.

 

Nee, je hoeft uggs niet mooi te vinden. Maar niemand kan ontkennen dat ze niet verschrikkelijk lekker zitten. Heb nog best veel moeite moeten doen om deze kleur te kunnen bemachtigen. Hier in Zwolle verkochten ze de classic talls niet. Toen heb ik nog naar Hattem, Kampen, Olst en Deventer gebeld.  Met allemaal hetzelfde antwoord: “Nee die hebben we niet, maar wel hebben wel die en die kleur”.

 

Dus ik had mijn zoektocht al opgegeven na een hele ochtend bellen, totdat Mathijs zei dat ik toch maar is een winkel in Apeldoorn moest bellen. En ja hoor shoebox had ze nog, jippie!

Na heel lief kijken naar Mathijs hebben wij ze dezelfde middag nog opgehaald met een middagje shoppen erbij aan geplakt!

 

En dit keer beloof ik ze echt aan te doen!!

Want vorig jaar had ik je Bailey Buttons gekocht, daar was ik na 1 ochtend al op uitgekeken. Maar die heb ik nu gelukkig alweer verkocht hoor! ;)

3 reacties op “Nieuwe laarzen #2”

 1. Ik heb ook Uggs en dit jaar wil ik graag de classic tall in chestnut hebben! :D

  liefs!
  Esmeralda´s last blog post ..♥ 18 Je favoriete quote


 2. Nice <3

  ik wil ook hoge ugs met van die knopen! .. Ga over 2 weken pas weer shoppen … wil nuuuuu hihi..

  Liefs


 3. Gaaf!
  heb de bruine ook al :D Dus ben ook klaar voor winter :D
  Ik spaar nu voor Djess. Ik wil graag voor hem kopen, hoop dat er sale voor kinder is
  Dhini´s last blog post ..Dhins haul Thank to Michelle


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »