Nieuwe laarzen #1

Een tijdje geleden sinds mijn laatste bericht. Maar ik heb vakantie gehad. En had weinig zin om achter de computer te kruipen. Nee ben niet op vakantie geweest, was wel de planning. Maar het weer hier in Nederland was zo slecht dat we er maar voor hebben gekozen dit jaar thuis te blijven.

 

Maar ja, wat doe je dan met je overgebleven vakantie geld behalve een deel opzij leggen? Shoppen! :D Haha.

Dit zijn mijn eerste paar laarzen die ik heb gekocht. Het zijn outdoorlaarzen van Magellan&Mulloy. Stevige en bijna onverwoestbare laarzen. Vooral voor de training met Lizzie en natuurlijk de wandelingen met beide hondjes. Omdat die nu ook weer zijn begonnen, was het wel nodig. Vergeleken met afgelopen jaar waar ik mijn regenlaarzen moest afwisselen met (natuurlijk niet waterdichte) snowboots was ik het wel zat ;)

 

Dan ga je opzoek naar winkels in de omgeving die outdoorlaarzen verkopen, nou dat word in Zwolle niet verkocht. Dus wij op naar de Country store in Epe. Waar ze deze prachtige laarzen hadden staan. Er waren er meerdere, maar ik viel vooral voor de cognac kleur. Nu weet ik dat de honden training is geen mode-show maar dit is echt precies de kleur van Lizzie’s vacht en Django’s vlekken!

En lucky me, ze waren €200 afgeprijsd, dus ze waren écht voor mij bestemd! :yes:

6 reacties op “Nieuwe laarzen #1”

 1. Leuk!! <3


 2. Je bent klaar voor winter met die laarzen
  Dhini´s last blog post ..Indonesische kinderliedjes


 3. wow die zien er super chique uit zeg, mooi!


 4. Wauw ik vind ze echt heel gaaf! :D

  liefs!
  Esmeralda´s last blog post ..♥ 11 Je eerste zoen


 5. Ze zijn echt super stoer zeg :D
  Jorien´s last blog post ..008 Een moment


 6. MOOI!!! en wat een schattig kereltje is het neefje van mathijs!

  Geniet ervan


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »