Zo stoer!

 

I did it! Ik heb een tragus piercing! En wattes? Een piercing door dat overtollige stukje kraakbeen in je oor!

 

Vorige week heb ik die met collega M. laten zetten. Zij ging zowiezo en ik had het erover dat ik het ook al super lang wou. Toen vroeg zij: “Waarom doe je het niet dan?”. Ja waarom eigenlijk niet? Wil het al heel lang en het is niet overdreven aanwezig dat het misschien asociaal over zou kunnen komen.

Dus dinsdag samen na werktijd op naar de tattoo-piercing shop. En ja je raad het natuurlijk wel, die was dicht. Daar sta je dan met zijn tweeën. Gelukkig wist zij nog een andere goede te vinden.

 

Daar aangekomen was ik op van de zenuwen. Het is niet dat ik niet tegen pijn kan, maar ik ben als de doods voor naalden. Ja, mijn jaarlijkse griepprik is ook altijd een groot probleem. Maar goed, daar lag ik dan. De piercer, naald en ik.

Het deed dus gewoon helemaal geen pijn, zo gek! Ik had helse pijnen verwacht. Maar dat was dus niet zo. Natuurlijk voel je het wel, maar echt pijn? Nee dat niet ;)

 

En achteraf voel ik mij zo stoer! En nu na een week ben ik nog steeds erg trots op mijzelf en zit zelfs na te denken over een Daith piercing in mijn andere oor. Het geeft toch zo’n kick!

6 reacties op “Zo stoer!”

 1. Stoer!!! Ik vind dat echt mooi, al zou ik het zelf niet doen hihi. Is het wel goed schoon te maken op die plek? (vraag ik me dan weer af :$)
  Madelon´s last blog post ..25 Questions Tag


 2. @Madelon: Met wattenstaafjes en zeepvrije/alcoholvrije wasgel van Neutral en dat 2x per dag kom je al een heel eind. En je mag er natuurlijk niet aan zitten ;)
  Jennifer´s last blog post ..10 Sick&sleeping


 3. wat veel!
  doet niet zeer?
  Dhini´s last blog post ..Djess &amp Dhins shoplog


 4. Het is idd een mooie een. Maar ik vind ‘m niet handig, elke keer dat getik als je je telefoon op wil nemen ;)
  Niekje´s last blog post ..Twittermeeting


 5. Ik vind een tragus piercing ook mooi ( zelf heb ik er ook 1 ) enigste nadeel is wel dat oordopje(s) niet blijft zitten mja dan maar een koptelefoon ;)


 6. Heel erg mooi! Ik heb ook lang getwijfeld of ik er 1 zou nemen of niet… Maar ach, met een hoofddoek.. weinig zin en nut hihi.
  Jorien´s last blog post ..Back vanaf mijn nieuwe werkplek!


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »