Verwaarloosd

Sorry, sorry, sorry!

Ik heb mijn (nu niet meer zo) spiksplinter nieuwe blog verwaarloosd.

Heb nauwlijks tijd gehad en met dat super warme weer van de afgelopen weken was ik echt uitgeteld. Want ik ben niet zo’n warm weer mens.

 

Ondertussen is er veel gebeurd en gedaan. O.a. is Lizzie gesteriliseerd, heb ik veels te dure laarzen gekocht voor van de winter en heb ik belachelijk veel gewerkt. Vakantie tijd en personeels tekort. Dus mijn vrije tijd die ik had heb ik met Mathijs en de honden door gebracht.  Maaarrrrr als het goed is ben ik nu iets minder nodig op werk want de eerste vakantie drukte is voorbij.

 

Dus jullie gaan meer van mij horen!

Één reactie op “Verwaarloosd”

  1. Oh, ben je verhuisd?? Goed om te weten ;)
    Ben bezig met mn site dus zal je binnenkort tussen mn linkies zetten :)

    Hier precies hetzelfde hoor ;) Geen puf of zin om met het lekkere weer en drukke werk op internet te komen.
    .-= Niekje´s last blog ..Twittermeeting =-.


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »