Paars

Nummer 3 in mijn project 33!

Gisterenochtend besloten Mathijs en ik. Nou okay misschien alleen ik, want ik trommelde Mathijs uit bed. Om naar het Engelse werk te gaan. Dat is een park dat grenst aan de IJssel. Nu kon ik het natuurlijk niet laten om mijn camera mee te nemen om er wat mee te kunnen experimenteren. Want sinds ik hem voor mijn verjaardag heb gekregen, heb ik nog maar weinig tijd gehad om er mee te spelen.

 

We hebben er heerlijk 2 uur lang rond gelopen, door het park en langs de IJssel. Lizzie had het er zo naar haar zin. Django hadden we maar niet mee genomen, die had het al té warm op het balkon. Laat staan dat we die nog ergens naar toe hadden mee moeten nemen.

4 reacties op “Paars”

 1. Het is ook weer maandag hé!
  Ik mis een foto van de hondjes!

  Maar Xandor kan ook niet zo goed tegen de hitte dus even naar buiten om te plassen en dan snel weer naar binnen!

  liefs!
  .-= Esmeralda´s laatste blog ..♥ ANTM! =-.


 2. Mooie foto
  .-= Dhini´s laatste blog ..Dove gezichtsschuim =-.


 3. Mooie foto :D
  .-= Madelon´s laatste blog ..What Did We Eat – Week 20 =-.


 4. Prachtige foto. Altijd leuk om met een camera te gaan spelen, en uit te proberen. Onze hond heeft het ook steeds erg warm met dit weer.


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »