Middagje park hangen

  

Zo af en toe, okay zowiezo één keer in de week. Gaat Lizzie mee achterop in haar mandje samen opweg naar een nieuw avontuur, haha. Maar nee dan zoeken we een park op waar veel honden komen en wat minder op de voet bereikbaar is. Dit doe ik alleen met Lizzie want Django is te groot voor het mandje en ik durf hem niet naast de fiets te hebben lopen.

 

Maar zo net zijn we weer naar een park geweest en helaas geen honden tegen gekomen. Wél veel leuke foto’s van Lizzie en onder andere deze twee. Één van haar en van ons samen.

 

De computers+internet doen het nog steeds niet en ben dus nog steeds op mijn (geliefde) blackberry aan het typen. Misschien dat ik vanavond even snel stiekem bij mijn vader achter internet kruip. Hoe fijn een telefoon met internet ook mag zijn, het is geen computer.

6 reacties op “Middagje park hangen”

 1. Leuke foto’s!! Wat is een lizzie een schatje :D
  .-= Madelon´s laatste blog ..Brief aan jou =-.


 2. Wauw wat een leuke foto van Lizzie en jou!
  Als ik dat doe met Xandor dan ben ik meteen helemaal wit van de haren :(

  liefs!


 3. Ahhh wat leuk! Lizzy is echt een mooi hondje hihi :D
  .-= Jorien´s laatste blog ..Opruimwoede =-.


 4. Ahw, wat lief! :)


 5. Wat lieve foto`s
  .-= Dhini´s laatste blog ..1ste Koninginnedag =-.


 6. Wat een schattig hondje heb je daar :)
  … Ik heb nog zo’n oude gsm die je eens lekker hard tegen de grond mag laten gaan zonder dat ie stuk gaat… geen internet of andere functies erop, en ik ben er blij om. (al moet ik wel toegeven dat ik dan ook wel altijd mijn macbook meesleur voor als ik internet of zo nodig zou hebben) …. yes, ik ben een nerd! :D

  Laura Abigail


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »