Ben er nog

IMG00007-20091215-1602Lizzie en ik zeggen HOI!!!!!!!

Ja het is super lang geleden sinds mijn laatste bericht. Maar internet is dood en de laptop die het draadloos internet van de buurman kan ontvangen is ook dood.

 

Dus hier zit ik nu op de bank, al typend op mijn blackberry. Hopend dat dit bericht er wel eens door kan komen. Want ja super stabiel is het niet.

 

Maar ik baal er echt van. Heb veel te vertellen en veel gedaan de laatste tijd. Zo ben ik in Antwerpen geweest (+foto’s), foto’s van cursus met Lizzie en foto’s van ons en honden in het park. Dat pas allemaal zodra óf internet het weer doet of de laptop een goede reanimatie krijgt.

 

In de planning staat een nieuwe computer en/of nieuwe router. Ach ja dat is het mooie van vakantiegeld. Het is vaak al op voordat het op de rekening staat. Zelf twijfel ik tussen een spiegelreflex camera óf een mac book/eigen laptop. Wat zouden jullie doen?

 

Morgen mag ik lekker in Apeldoorn aan het werk in de (nieuwste) grootste Sting van Nederland. Ben heel benieuwd of het echt zo anders is als in Zwolle. Vind het altijd tof om in andere filialen te werken. Kijken hoe hun de dingen doen en of hun misschien iets anders met hun jeans doen.

 

Maar voor nu zeggen Lizzie en ik HOI! en wensen wij jullie een fijn weekend!

Liefs

4 reacties op “Ben er nog”

 1. Ah balen zeg van je laptop en internet.
  Vanaf je telefoon berichten typen lijkt me wel irritant haha, duurt zo lang.
  .-= Anouk´s laatste blog ..Spotlight: Rachel-Niomi-Rashel.nl =-.


 2. Wat leuk weer es wat bij jou te lezen hihi. Lieve foto van jou en Lizzie! Ik zou voor de macbook gaan en sparen voor de spiegelreflex…ik heb mijn laptop ook eerst gekocht en spaar nu voor de camera hihi.
  Ik hoop snel weer wat van je te lezen :D
  .-= Madelon´s laatste blog ..Shoplog 23 april 2010 =-.


 3. Ah wat een super schattige foto van Lizzie en jou enne ik zou gaan voor een spiegelreflex ;) Papa heeft er een en je kan er echt super mooie foto’s mee maken!!

  Fijne maandag!

  liefs Essie
  .-= Esmeralda´s laatste blog ..♥ Aftellen…. =-.


 4. Hoooooi! Ik mis jou al steeds haha, ik kijk soms wel even of je er bent, maar zag je steeds niet. Ben benieuwd hoe het was in die sting ;) en naar wat je uit eindelijk kiest om te doen, want ik snap dat ‘t enorm balen is als je geen internet of pc hebt.
  .-= Jorien´s laatste blog ..Opruimwoede =-.


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »