Alice in Wonderland

Alice is nu zeventien jaar oud. Als ze plotseling een aanzoek krijgt op een feestje in een Victoriaans landhuis, voor de ogen van honderden verwaande society-types, vlucht ze weg. Ze volgt een wit konijn, valt in zijn hol en komt na tien jaar afwezigheid weer terecht in Wonderland. Ze herinnert zich echter niets meer van haar laatste bezoek.

Zijn jullie al geweest?! Wat een super gave en typische Tim Burton film zeg. Heerlijk!

De kostuums, make-up, omgevingen, personage’s en animaties. Zo super mooi gemaakt. Ja helemaal mijn ding.

 

Samen met vriendin T. geweest. En natuurlijk helemaal in Alice in Wonderland-stijl. Okay ik overdrijf, maar ik had wel Absolutly Alice van OPI op mijn nagels. Momenteel mijn favoriete nagellak, lekker kitcherig!

 

Ook at je lot, karma of wat dan ook zou kunnen noemen. Zitten we daar bij de popcornbar naar buiten te kijken. Komt mijn vaste en beste bioscoopvriendinnetje aanfietsen. Ik haar opbellen en ja hoor zij ging ook naar AiW! Én ze zat samen met haar vriend in dezelfde rij in de stoelen naast ons. Toen is het van een gewone date een dubbel-date geworden.

Dat is Lot toch?

6 reacties op “Alice in Wonderland”

 1. Ik ben er ook heen geweest, geweldig! Wat je zegt een echte Tim Burton film. Ik vond de acteurs/actrices erin geweldig en zo super mooi gemaakt.

  Fijn Paasweekend


 2. Ik ben niet geweest en ik ga ook niet, ik ben niet zo van de ‘verfilmde tekenfilms’.

  Fijne pasen!
  liefs x
  .-= Esmeralda´s laatste blog ..♥ 1,2,3…. =-.


 3. Nog nooit geweest. Het lijkt mij inderdaad heel leuk filmpje
  Fijne paasdagen en prettig weekend
  .-= Dhini´s laatste blog ..Update nieuw emoticons 9 =-.


 4. Als grote tim-burton fan heb ik hem natuurlijk ook alang gezien. Maar eerlijk gezegd had ik er echt VEEL meer van verwacht..vooral als je het vergelijkt met zijn andere films..maar dat is mijn mening..en zover ik heb gelezen..van nog vele andere mensen :)


 5. Oh ja ik heb genoten van deze film. Ik vond hem echt leuk :D
  .-= Jorien´s laatste blog ..Klein verslagje van mijn bruiloft! =-.


 6. Ik heb ook genoten van deze film <3


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »