Nachtje Amsterdam

foto: Museum Square Hotel.nl

 

Nou morgen is het zover. Een nachtje Amsterdam in het Museum Square Hotel.

Dat heeft Mathijs als verassing voor ons geboekt. Ik vind het altijd heerlijk om in Amsterdam te zijn, maar een nachtje overnachten in een hotel heb ik daar nog nooit gedaan. En de locatie is ook gewoon perfect. Zo dicht bij het Museumplein, het Vondelpark en ook niet zo gek ver weg van het centrum.

 

We hebben al een redelijke planning staan. Zo wil (moet) ik naar de Heiligeweg (want daar zit de MAC store), de Leidsestraat, Museumplein, de P.C., Vondelpark, Anne Frank Museum, de 9 straatjes en als we het nog even redden het Olympisch stadion en Hardrock café. Als je nog tips hebt wat wij ook nog echt moeten zien? Zolang we het maar in 2 dagen gepropt krijgen.

Want dit keer gaan we niet door de kalverstraat slenteren en aan het einde van de dag erachter komen dat je alleen nog maar bent wezen winkelen, want ja dat is Amsterdam meestal. En we slaan dit keer de Albert Cuyp en Waterlooplein over, want om heel eerlijk te zijn vind ik dat dus echt niks aan.

 

Maar ik ga nog even snel mijn tas inpakken en het huis aankant maken, want Stephanie slaapt hier om op de hondjes te passen.
Die tas word nog een probleem. Ik mag er zelf mee sjouwen en ja hoe moet een redelijke beautyfreak als mij zich nou inhouden met wat ze écht nodig heeft. Er kan natuurlijk ook wel wat bij Mathijs in, maar ook niet teveel want die heeft veel grotere kleding dan ik dat heb. Keuze’s, keuze’s, keuze’s…

5 reacties op “Nachtje Amsterdam”

 1. Wat leuk!!!
  Veel plezier :D
  .-= Madelon´s laatste blog ..Are You Aware: Copyright =-.


 2. Wat leuk en lief van Mathijs
  Veel plezier!
  .-= Dhini´s laatste blog ..Update nieuw emoticons 7 =-.


 3. Als je toch naar Amsterdam gaat zou ik ook naar de PC Hooftstraat gaan, da’s pas leuk! :D

  Enne.. gewoon genieten!

  Fijne dagen!

  liefs Esmeralda


 4. Wat leuk zeg! Ik hoop dat je het naar je zin hebt :D
  .-= Jorien´s laatste blog ..Project 52 – Week 5 =-.


 5. Veel plezier!


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »