Van Gucci naar Pucci

 

Ja en dan kom je van het toilet terug je woonkamer in, daar ligt je brillenglas en Lizzie die loopt te knagen aan je bril.
En wat doe je dan? Nou gewoon erg verdrietig zijn. Dit was de perfecte bril waar ik toen 3 maand naar opzoek ben geweest. Een bril waar ik nog nooit iemand eerder mee had gezien of ook maar iets wat er op leek, kapot. Dit is afgelopen dinsdag gebeurt trouwens.

 

Nou ik woensdag maar naar mijn vaste brillen winkel. Opzoek naar een nieuwe. Ik mijn wensen door gegeven: grof montuur, geen wayfarer idee, geen donker (lees zwart) en hij mocht best iets apparts hebben. Waar komt ze mee aanzetten, donkere huge grote saaie standaard brillen. Ik leek wel 35 en die strenge juf waar je altijd bang voor was op de basisshool, die.

 

Nou uiteindelijk ben ik zelf maar gaan kijken tussen de brillen en die eerste die ik zelf opzette is het ’em uiteindelijk ook geworden. En bruin gemêleerde bril met glitters erin verwerkt. Vandaag was die al klaar, dus nu heb ik mijn geliefde Gucci voor een nieuwe Pucci ingeruild.

12 reacties op “Van Gucci naar Pucci”

 1. Ah, stoute hond!
  Maarre, die nieuwe bril staat je ook wel erg goed! Ik heb over 2 weken een oog-opmeet-afspraak bij Pearl in Zwolle. Heb al een leuk montuur gezien (paars met soort spikkeltjes, me loves) :D
  .-= Sanne´s laatste blog ..Gefeliciteerd! =-.


 2. Oew die nieuwe bril is hip!! Ik ga je er trouwens gewoon bij zetten in het blogje haha. Echt leuk dat jij me ook hebt genomineerd :D
  .-= Madelon´s laatste blog ..Beautiful Blogger Award =-.


 3. Aah wat zonde! Maar je hebt er wel een mooie bril voor terug!

  Fijn weekend.

  liefs Esmeralda


 4. ook een mooie hoor!! wel zonde van die oude..

  en haha neee geen sneakers gekocht!! gelukkig kan ik m’n tic (die vorig jaar niet te houden was) een beetje in bedwang houden ;) heb iets minder te besteden dit jaar dus moet een beeeetje opletten met wat ik allemaal koop! :P


 5. Staat mooi die nieuw bril
  .-= Dhini´s laatste blog ..Tijd voor nieuw layout =-.


 6. Oeh wat een leuke bril! Staat je goed mevrouw :D
  .-= Jorien´s laatste blog ..Beautiful Blogger Award =-.


 7. Staat je goed meid!


 8. Ah leuk je oude witte bril zeg! Echt heel apart. Ik heb zelf een zwarte bril met witte accentjes (bloemetjes aan de zijkanten), een bril doet echt veel voor je gezicht. Je nieuwe bril vind ik ook erg mooi hoor!
  .-= Noelle´s laatste blog ..Er Hangt Nog Een Tag In Je Trui =-.


 9. Hey,
  Ja, dat klopt inderdaad van die reclame! Alleen dit is een kloon ervan geloof ik haha.
  Uhm ja, ruim 2 uur.
  Liefs x
  .-= Roxanne´s laatste blog ..Beautiful Blogger Award =-.


 10. Hij staat je goed.


 11. Staat je ook inderdaad erg goed. :D Jammer van de oude bril, van alle speeltjes die zo’n hond kan krijgen net je dure bril . . .
  .-= Lydia´s laatste blog ..Tag: Beautiful Blogger Award =-.


 12. ahhh balenn
  .-= Alxndr´s laatste blog ..En nu is het genoeg geweest! =-.


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »