Winterwonderland


-klikkerderklik-

 

Vanochtend half 8. SNEEUW!!!! Wauw, wij moeten naar buiten. Oh de digitale camera natuurlijk niet vergeten, want er moeten foto’s genomen. Hupakee Lizzie mee het park in.

 

Django kon helaas niet mee aangezien hij niet super goed naar mij luistert en dat in combinatie met Lizzie valt niet te doen (herplaats hondje hé, dan krijg je dat). Daarom laten Mathijs en ik eigenlijk altijd de honden samen uit, maar helaas Mathijs kan wegens zijn hersenschudding nog niet mee. Django heeft na de tijd een groot rondje aan de lijn gehad hoor, dus wees gerust ;)

 

Nu is het zo dat Lizzie buiten moeilijk te fotograferen is. Ze beweegt heel veel.

Ik kan haar natuurlijk laten zitten, geen probleem. Maar als ik drie stappen naar achter wil zetten voor een beter foto, dan loopt ze met mij mee en gaat ze weer netjes voor mij zitten 5 cm van mijn voeten af. Precies zoals ze heeft geleerd op cursus, grote meid! Haha erg goed van haar natuurlijk, maar lastig voor de foto.

 

12 reacties op “Winterwonderland”

 1. Aahw, ze is zo lief. :D En zooo braaf hihi!
  Welk park is dat?


 2. Aaaawh wat schattig! Ik wilde vandaag ook foto’s maken van Xandor maar omdat het niet zo goed ging heb ik dat maar even achterwege gelaten. Morgen weer een kans hoop ik!

  Fijne vrijdag alvast & nog bedankt voor je lieve berichtje.

  liefs x


 3. Wat een schatje!! Heerlijk he die sneeuw :D


 4. Haha de schat :D . Geweldig die foto’s! Ik wil zo graag met de hondjes een blokje om maar dat lijkt me nog niet verstandig :( echt jammer.


 5. Wat een schatje zeg! Echt een leukerd.


 6. Wat leuk!
  Mooie foto`s en leuk he sneeuw


 7. Hey, Jennifer! Remember me? Ik was een tijde afwezig, but im back in buzz. Ik zie dat je WP hebt, awesomeee!

  Prachtige foto’s btw <3.


 8. Aaah gelukkig! Jaa ik heb ‘m gezien. Ik heb letterlijk gehuild & gelachen in de bioscoop van New Moon. Het was een prachtige film. ik kan niet wachten tot Eclipsee!


 9. aah wat is jouw hondje een schatje zeg. (L) en de foto’s zijn geweldig mooi!


 10. Wat schattig!


 11. Mijn hond wordt ook helemaal gek van sneeuw :D


 12. Oh wat lief! En de sneeuw was echt heel erg leuk :D


Laat een reactie achterCommentLuv badge
:| :) :( ;) :@ :D :cry: :mail: :Dance: :O :yes: <3 :lurk: :home: :blabla: :float: :P :no: 8-) more »